Wat zijn jouw overtuigingen?

We hebben allemaal onze overtuigingen. Die erven we van onze maatschappij/samenleving, van onze ouders en leraren, of we bepalen die gaandeweg zelf.

Veel van die overtuigingen werken beperkend, in de zin dat - aangezien we ervan overtuigd zijn - we iets zelfs niet proberen omdat het toch niet kan. Wat zijn jouw overtuigingen die je tegenhouden om iets te doen?

Ik ben te jong om......?

Ik ben te oud om......?

Ik heb teveel tegenspoed om.....?

Ik heb geen tijd om.....?

Echt waar? Tijd is het meest democratische component van ons bestaan. We hebben allemaal 24u per dag, of je nu dakloos bent of Marck Zuckerberg heet. Het is wat je met je tijd doet en waar je je prioriteiten legt dat bepaalt waar je kunt komen.

Ik heb het talent niet om.....? Ik heb de looks niet om.....? Ik ben niet slim genoeg om.....?

Wat zijn jouw excuses?

Welke overtuigingen weerhouden jou ervan om in aktie te treden?

Zijn die overtuigingen absoluut waar?

#overtuiging #geloof #gedachten #tejong #teoud #inspirerend

Volg ons
  • Facebook Basic Black
Recente Posts