Eindelijk - Speciaal voor leerkrachten: een Master I opleiding rond bewustwording tijdens de Krokusv


Ik heb zelf in 2015 het Master I programma gevolgd van Creative Consciousness, en ben er toen eerder toevallig mee in aanraking gekomen via een Facebook post van een vriend. Dat heeft mijn leven zó ingrijpend veranderd dat ik het oprecht iedereen toewens om dit programma ook te kunnen volgen. Maar vooral het potentieel van wat er mogelijk wordt als leerkrachten dit programma gaan volgen (en toepassen) en het effect ervan op onze kinderen lijkt me gigantisch en bijna niet te overschatten.

Alleen loopt het Master I programma over 4 dagen (van donderdag t.e.m. zondag). Tijdens het schooljaar is het voor leerkrachten quasi onmogelijk om hierbij aan te sluiten.

Daarom ben ik super blij dat er eindelijk een Master I geörganiseerd wordt tijdens een schoolvakantie, namelijk van 2 t.e.m. 5 maart 2017.

Inschrijven kan hier, of voor meer informatie kan je terecht bij Nathalie.

Of bekijk alvast dit inleidende document.

Oh ja, deze Master I wordt in het Nederlands gegeven.

"Wat is die Master I?" hoor ik je vragen?

Wel dat is behoorlijk lastig op uit te leggen zonder wollig te worden. De Master I is een transformatief proces dat leidt tot een vergroot bewustzijn, meer mogelijkheden, helderder zicht op wat je werkelijk wilt in het leven en de kracht om je dromen te verwezenlijken. In deze vierdaagse cursus krijg je een dieper inzicht in de aard, werking en de bron van je bewustzijn, het besturingssysteem dat bepaalt hoe we als mensen denken, voelen en handelen. Je leert tevens hoe je dit systeem kunt beïnvloeden door blokkades die tussen jou en je doelen in staan op te heffen. Na deze uitdagende training heb je een totaal nieuwe kijk op het leven en ben je de weg ingeslagen naar een hoger bewustzijn, meer keuzevrijheid en meer helderheid wat betreft je persoonlijke en professionele doelen. Doordat je er instapt met je eigen historiek, je eigen persoonlijkheid en je eigen doelstellingen betekent het voor elk van ons weer iets anders. Maar dat het voor iedereen transformatief is staat wél als een paal boven water.

#creative #consciousness #master1 #event #training

Volg ons
  • Facebook Basic Black
Recente Posts